Susipažinkite su Artistry Skin Nutrition™ naktine kauke – jūsų odos geriausiu draugu

Artistry Skin Nutrition naktinė kaukė prekyboje bus nuo 2024 kovo 03 dienos. Tačiau jau šiandien galite pasimėgauti šios fantastiškos kaukės naktinės privalumais – su bet kokio dydžio AMWAY prekių užsakymu NEMOKAMAI gausite nuostabios naktinės kaukės mėginuką (mėginuko kaina 12,10 €)

Pasiruoškite savo grožio verslo plėtojimui su netrukus pasirodysiančia Artistry Skin Nutrition™ naktine kauke. Ši nenuplaunama kaukė – tai naujas žingsnis jūsų vakarinėje odos priežiūros rutinoje, suteikiantis iki 8 val. drėkinimą per naktį ir malonius potyrius visų tipų ir amžiaus odai.

Nekantraujate išbandyti šį produktą? Nuo vasario 19 d. iki oficialaus pristatymo visi „Amway“ užsakymą pateikę pirkėjai gaus nemokamą kaukės mėginuką (kol baigsis atsargos).
Oficialus Artistry kaukės pristatymas įvyks kovo 4-ąją.

Naktinė kaukė – tai pagrindinis Artistry™ grožio miego sprendimo komponentas, papildantis rinkinį, skirtą veido odai puoselėti, kūno odai maitinti ir vakarinėms procedūroms gerinti. Pirmą mėnesį su užsakymais suteikiama ypatinga dovana (kol baigsis jos atsargos) – Artistry šilkinė naktinė kaukė, pagaminta iš 22 momų 100 % šilkverpių šilko ir padedanti pagerinti miego kokybę bei išvengti raukšlių susidarymo.

night face mask Artistry

Ar žinojote, kad jums miegant kūnas greitina kraujo apytaką, atveria poras toksinams ir įtampai šalinti bei atstato nervų ląsteles? Be to, miegant aktyviai dirba ir odos ląstelės, kurios atsinaujina tris kartus greičiau nei nemiegant.

Atsinaujinimas miego metu yra gražios odos išvaizdos ir pojūčio pagrindas. Jei gerai neišsimiegate, oda atrodo pavargusi ir pilkšva. Jei girdite ką nors sakant „Man reikia grožio miego“, žinokite, kad tai ne pramanas, o patvirtinta mokslininkų!

Nuo šiol natūralų odos atsinaujinimo naktį procesą galite paspartinti su Artistry Skin Nutrition naktine kauke. Tai – sodri ir maloni nenuplaunama kaukė, suteikianti raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį net iki 8 val. Norėtumėte atsibusti su glotnesne ir gerai pailsėjusia oda?

Natūralūs ingredientai puoselės jūsų odą miegant

Artistry Skin Nutrition naktinės kaukės sudėtyje yra patikrintų natūralių ingredientų, pavyzdžiui, fermentuoto azijinės centelės (Centella Asiatica) ekstrakto, kuris dvigubai geriau ramina ir septynis kartus geriau drėkina odą nei nefermentuotų augalų ekstraktas. Jo sudėtyje taip pat yra augalinio septynių augalų ekstraktų komplekso, niacinamido ir lapenio žiedų, kurie padeda pagerinti odos drėgmės barjerą per naktį.

O kad produktas būtų dar malonesnis, jam panaudoti levandų, užaugintų „NutriCert™“ sertifikuotuose partnerių ūkiuose, ir bergamotės aliejai, prieš miegą apgaubsiantys jus maloniu ir raminančiu aromatu.

Puikus būdas baigti dieną

Artistry Skin Nutrition naktinė kaukė padės jums puikiai užbaigti savo vakarinę rutiną. Nuvalykite, tonizuokite ir sudrėkinkite savo odą naudodami mėgstamus „Artistry Skin Nutrition“ produktus, o tada ergonomiškos T formos masažuokliu užtepkite Artistry Skin Nutrition naktinę kaukę.

Dar daugiau privalumų naudojant Artistry™ grožio miego sprendimą

Oda – didžiausias mūsų organas, dengiantis visą kūną. Todėl stengiamės, kad galėtumėte palaikyti, puoselėti ir apsaugoti savo odą miego metu, naudodami specialius „Artistry“ ir „g&h™“ produktus.

Artistry Grožio miego sprendimas jums padės:

• pašalinti tokius nešvarumus kaip dulkės, makiažas ar teršalai, naudojant Artistry Skin Nutrition Micelinį makiažo valiklį + prausiklį, kuris atkimš poras ir paruoš odą įsisavinti vėliau naudojamas medžiagas;

• pagerinti savo naktinę odos priežiūrą naudojant Artistry Skin Nutrition Naktinę kaukę, kuri iki 8 val. ramins ir drėkins odą, todėl pabusite su gražesne, geriau pailsėjusia, lygesne ir sveikesne oda;

• visapusiškai drėkinti odą su g&h kūno losjonu, g&h rankų kremu ir g&h pėdų kremu, kurių sudėtyje yra „Plant-based Goodness“ (naudingųjų augalinių medžiagų), pavyzdžiui, bambuko komplekso, alyvuogių aliejaus kilmės keramidų ir baltųjų šalavijų sėklų aliejaus, drėkinančių odą ir palaikančių jos drėgmės barjerą;

kauke_dovana

• mėgautis geru miegu su NEMOKAMAI DOVANOJAMA Artistry Šilkine naktine kauke, pagaminta iš švelnaus 22 momų 100 % šilverpių šilko, kuri pagerins miego kokybę ir apsaugos nuo odos raukšlių.

Artistry Grožio miego sprendimas puikiai dera su kitais „Artistry Skin Nutrition“ produktais, todėl jį galite drąsiai naudoti kartu su kitomis pamėgtomis kasdienio naudojimo grožio priemonėmis.