Amway™ Makaronai spaghetti

[3688]

[]

[4528]

[4528]

has_post_thumbnail() taip
has_post_thumbnail() taip


[4528]




Kietųjų kviečių makaronai, pagaminti naudojant „trafilatura al bronzo“ procesą. Amway Italian Pasta makaronai yra pagaminti naudojant tą patį procesą kaip ir gurmaniškiems makaronams. Vadovaujantis griežčiausiais standartais, tik aukščiausios kokybės kviečiai parenkami siekiant išgauti puikius, glitimo pilnus kvietinius miltus. Makaronai yra lėtai džiovinami pastovioje temperatūroje siekiant išlaikyti tipiškas savybes ir skonį. „Trafilatura al bronzo“ proceso metu, tešla yra lėtai traukiama pro bronzines formas, kad makaronai įgautų šiurkštų paviršių, prie kurio tolygiai prikibs padažas.
Kaip pirktiProdukto kodas:4655
Kietųjų kviečių makaronai, pagaminti naudojant „trafilatura al bronzo“ procesą. Amway Italian Pasta makaronai yra pagaminti naudojant tą patį procesą kaip ir gurmaniškiems makaronams. Vadovaujantis griežčiausiais standartais, tik aukščiausios kokybės kviečiai parenkami siekiant išgauti puikius, glitimo pilnus kvietinius miltus. Makaronai yra lėtai džiovinami pastovioje temperatūroje siekiant išlaikyti tipiškas savybes ir skonį. „Trafilatura al bronzo“ proceso metu, tešla yra lėtai traukiama pro bronzines formas, kad makaronai įgautų šiurkštų paviršių, prie kurio tolygiai prikibs padažas.  
  • Aukščiausia kokybė: kietųjų kviečių makaronai, turintys didelius glitimo kiekius (naudojamas tik grūdų branduolys).
  • Pagaminti naudojant „trafilatura al bronzo“ procesą siekiant išlaikyti tipišką skonį iš puikią kokybę.
  • Pagaminti naudojant „trafilatura al bronzo“ procesą (tešla yra iš lėto traukiama per bronzines formas)
  • Padažas puikiai prilimpa prie makaronų.
  • Sudėtyje nėra kiaušinių.  
 
Maistinė vertė100g80g
Energinė vertė1499 kJ(354 kcal)1199 kJ(283 kcal)
Riebalai1,5 g1,2 g
iš kurių
Sočiųjų riebalų rūgščių0,3 g0,2 g
Angliavandeniai72 g58 g
iš kurių
Cukrų2,5 g2,0 g
Skaidulinės medžiagos3,0 g2,4 g
Baltymai12 g9,6 g
Druska0 g0 g

Gaminimo laikas: 9 minutės. Suberkite makaronus į verdantį, pasūdytą vandenį (1 litas/100 g. makaronų). Kartais pamaišykite. Kai makaronai tampa švelnūs, nuimkite nuo ugnies, gerai nusausinkite ir patiekite.